Rusi namerno otkrili kraj četvrte sezone Šerloka?

Izvor: Radio 021, 17.Jan.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi namerno otkrili kraj četvrte sezone "Šerloka"?

Ruski hakeri nisu osumnjičeni samo za mešanje u predsedničke izbore u SAD, već ih optužuju da su otkrili kraj četvrte sezone popularne BBC-ijeve serije "Šerlok".

Poslednja epizoda "Šerloka" pojavila se u subotu na Internetu sa prevodom na ruski, dan pre nego što je finale četvrte sezone emitovano na BBC-ju.

BBC je saopštio da je pokrenuo istragu o tome kako je "Šerlok" dospeo na mrežu, zamolivši ljubitelje serije da ne gledaju piratizovanu epizodu, niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da je dele putem interneta.

Britanski tabloidi otišli su korak dalje, tvrdeći da iza svega stoje vlasti u Moskvi, koje su na taj način odgovorile na širenje BBC-ijevog servisa na ruskom jeziku.

Poslednja epizoda "Šerloka" imala je najniži rejting od kad se serija prikazuje, ali britanski Telegraf ipak ukazuje da ruska piratska akcije nije jedini krivac za to. Naime, kritičari su novog "Šerloka" ocenili kao "šokantno loše smeće".

Autor: N1

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Rusi namjerno otkrili kraj četvrte sezone "Šerloka"?

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2017

Ruski hakeri nisu osumnjičeni samo za miješanje u predsjedničke izbore u SAD, već ih optužuju da su otkrili kraj četvrte sezone popularne BBC-ijeve serije "Šerlok"...Poslednja epizoda "Šerloka" pojavila se u subotu na Internetu sa prevodom na ruski, dan prije nego što je finale četvrte sezone...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.