Izvor: Radio 021, 22.Nov.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruma: Patrola policije sprečila pljačku pošte

Policija u Rumi sprečila je dve osobe da ukradu veću sumu novca iz pošte u Rumi.

Policija je uhapsila N. R. (31) i A. G. (33) iz Surčina. Sumnja se da su se oni preksinoć, putničkim automobilima "fijat" i "audi" dovezli do pošte u Rumi, alatom provalili vrata, a potom pokušali da iz kase ukradu veću sumu novca, ali ih je u tome sprečila patrola policije.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << krivičnu prijavu biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.