Izvor: Radio 021, 03.Mar.2021, 09:51

Rukometaši Voše preko Obilića do završnog turnira Kupa Srbije

Rukometaši Vojvodine savladali su Obilić, rezultatom 31:19, u četvrtfinalu Kupa Srbije, koji nosi ime "Branislav Pokrajac".

Pobedom nad Obilićem Voša se plasirala na završni turnir, koji će biti organizovan u Smederevu, u aprilu, a šampion Srbije pokušaće da odbrani trofej.

Izabranici Borisa Rojevića iza sebe imaju dva derbija na startu plej-ofa Arkus lige, pa su u ovaj meč ušli nešto slabije do 13. minuta. Utakmica je bila izjednačena do 13. minuta, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << čega su crveno-beli ubrzali tempo i krenuli da kontrolišu borbu.

Do poluvremena je bilo 15:9 za Novosađane, a u nastavku su napravili još veću razliku.

Desno krilo Šotić bio je najefikasniji sa sedam golova, a pet je dodao njegov kolega na suprotnoj strani terena Rađenović.

Vojvodinu već u subotu očekuje nastavak prvenstva protiv Dubočice.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.