Izvor: Radio 021, 01.Okt.2019, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine sigurni protiv Motora

Rukometaši Vojvodine bili su sigurni na domaćem terenu, te su savladali Motor Zaporožje, rezultatom 25:22, u četvrtom kolu SEHA lige.

Šampioni Srbije nastavljaju sa dobrim partijama u međunarodnoj SEHA ligi. Ukrajinski šampion nije mogao ništa protiv razigranih izabranika Borisa Rojevića.

Krenule su obe ekipe čvrsto, pa je Voša do prvog gola stigla posle pet minuta igre, a Motor je ubrzo uzvratio. Potom je Voša preuzela inicijativu i odmah stigla da osetnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prednosti, održavajući je uglavnom na tri do četiri gola razlike. Imao je tim iz Novog Sada dva minuta pre kraja prvog dela igra i šest golova prednosti.

U drugom poluvremenu, Motor je krenuo malo agresivnije, pa je polako otapao prednost domaćina. Ipak, u 41. minutu Vojvodina je imala 19:14, pa su Ovčina, Prodanović, Ilić i Nikolić morali samo da održavaju tu razliku i da ne dozvole protivniku da se razigra, što su uspešno učinili. Na kraju, igrači Vojvodine mogli su mirno da privedu utakmicu kraju pri rezultatu 25:22.

Vojvodinu su do pobede vodili Stefan Ilić sa devet i Jovica Nikolić sa pet golova, dok je u ekipi Motora najefikasniji bio Kasai. Odličnu partiju pružio je i kapiten Verkić, koji je na 32 šuta imao 13 odbrana, dok je njegov rival na drugom golu od 29 udaraca odbranio svega četiri.

Šampiona Srbije sada očekuje veoma važan duel, koji igra u subotu, 5. oktobra u Novom Sadu, kada u EHF kupu dočekuje čuveni španski klub Ademar Leon.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.