Izvor: Radio 021, 03.Maj.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine sigurni i u Šapcu

Rukometaši Vojvodine savladali su na gostovanju ekipu Metaloplastike sa 36:29 u plej-ofu domaćeg šampionata.

Vojvodina je tako zadržala maksimalan učinak na tabeli i bodovnu prednost od četiri boda u odnosu na najbliže pratioce - pančevački Dinamo i niški Železničar.

Utakmica u Šapcu je bila izrazito brzo, što pokazuje i broj postignutih golova. Retko kada aktuelni šampion primi 24 gola, a ovog puta ih je primila 29.

Najistaknutiji u igri Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bili su Ilić sa devet, Čelica sa šest i Nikolić sa sedam pogodaka. U tim se vratio i Milašević, pa Novosađani polako kompletiraju svoje redove pančevački Dinamo.

Utakmica u Pančevu igra se u nedelju, sa početkom u 18 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Pobeda Vojvodine u Šapcu

Izvor: 021info.rs, 03.Maj.2019

Rukometaši Vojvodine pobedili su ekipu Metaloplastike u Šapcu rezultatom 36:19. Vojvodina je tako ostvarila važnu pobedu u borbi za šampionsku titulu.     Novosadski rukometaši su zadržala maksimalan učinak na tabeli i bodovnu prednost u odnosu na pančevački Dinamo i niški Železničar.    U...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.