Izvor: Radio 021, 02.Sep.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine pobedili Nekse na startu Seha lige

Rukometaši Vojvodine ostvarili su prvu ovosezonsku pobedu u Seha ligi, nakon što su na Slanoj bari savladali ekipu Neksea iz Našica u Hrvatskoj, rezultatom 29:23.

Gosti su samo u prvoj polovini prvog poluvremena bili ravnopravan rival, ali je potom Vojvodina dodala gas i sve do pred kraj utakmice vodila sa nekoliko golova prednosti. U samom finišu protivnik je još više poklekao i napravio nekoliko neočekivanih grešaka.

To su iskoristili rukometaši Vojvodine i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dotukli protivnika te slavili sa šest golova prednosti.

Vojvodina je bila dominantna i u odbrani i u napadu, dok je Nekse imao veći broj grešaka. Ovčina, Prodanović i Nikolić su bili najefikasniji u redovima Vojvodine.

Autor: Dnevnik

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

SEHA LIGA Vojvodina silovita na startu: Hrvatski Nekse pao fantastičnoj atmosferi u Slanoj Bari

Izvor: Kurir, 03.Sep.2019, 09:13

Rukometaši Vojvodine otpočeli su regionalnu SEHA ligu na najbolji način, pošto su na Slanoj bari savladali hrvatski Nekse sa 29:23.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.