Rukometaši Vojvodine po peti put šampioni Srbije

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine po peti put šampioni Srbije

U 7. kolu plej-ofa rukometne Superlige, vodeća Vojvodina je večeras poražena u Pančevu od Dinama rezultatom 31:24 (15:12).

Pred oko 750 gledalaca u hali "Strelište", domaći tim je od samog starta nametnuo jak tempo i neprekidno bio u vođstvu, pa je na kraju zasluženo trijumfovao ubedljivim rezultatom.

Kod gostiju je jedino Miloš Orbović bio raspoložen sa 9 postignutih golova, dok je s druge strane Petar Žujović bio najefikasniji sa 8 golova.

Pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je Crvena zvezda sa Slogom odigrala večeras nerešeno 24:24, na tri kola pre kraja bodovna razlika između dva vodeća tima je sada šest bodova pa je Vojvodina i teoretski obezbedila petu uzastopnu titulu s obzirom na bolji međusobni skor.

Proslava titule biće u sredu 24. maja u hali na Slanoj bari kada se u 8. kolu upravo sastaje vodeći dvojac, a karte za taj duel koštaju 200 dinara.

Utakmica se igra s početkom u 18h.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.