Izvor: Radio 021, 14.Dec.2019, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendanska akcija "Sani optika" od 16. do 18. decembra

Centar za korekciju vida i sluha "Sani optik" organizuje veliku rođendansku akciju, koja će trajati od 16. do 18. decembra.

Ako u ovom periodu periodu posetite "Sani optik" u Zmaj Jovinoj 28, ostvariće pravo na 20 odsto popusta na dioptrijske okvire i naočare za sunce vrednosti preko 10.000 dinara, kao i besplatnu proveru vida i sluha.

Asortiman proizvoda obuhvata renomirane svetske brendove kao što su Gucci, Saint Laurent, Mont Blanc, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Boucheron, Brioni, Celine, Salvatore Ferragamo, Vivienne Westwood, Missoni, Chloe, Baldinini, Lacoste, Nike, Puma, Benetton, Roccobarocco, Cerruti, Maje i druge.

"Sani optik" se nalazi na dve adrese u Novom Sadu - u Nikole Pašića 16 i Zmaj Jovinoj 28.

Sani Optik je kompanija sa tradicijom dugom 67 godina, koja je prepoznatljiva po stručnosti, iskustvu i tradiciji, ali i pažljivom praćenju trendova i potreba klijenata. Ova kompanija se vrlo brzo istakla na tržištu i postala sinonim za kvalitet i pouzdanost. To potvrđuje i 49 prodajnih objekata u 37 gradova Srbije i Republike Srpske, što je čini najvećim lancem optika u Srbiji, kao i mnogostruko veći broj zadovoljnih kupaca.

Više o bogatoj ponudi Sani optika možete saznati na njihovom sajtu ili preko fejsbuk stranice.

Autor: Zakupljen prostor

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.