Izvor: Radio 021, 14.Dec.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rod Stjuart najstariji pevač na vrhu britanske liste albuma

Ser Rod Stjuart postao je najstariji pevač na vrhu top liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, objavio je u subotu BBC.

Album "You're In My Heart", deseti u karijeri s kojim je dospeo na vodeće mesto, objavljen je 22. novembra.

Ove nedelje mu je to pošlo za rukom u tesnoj trci sa Robijem Vilijamsom i The Who sa samo 750 više prodanih primeraka.

Ser Rod, kojem su 74 godine i 11 meseci, za tri je meseca 'potukao' dosadašnjeg rekordera, američkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pevača Paula Simona.

Ali, proći će još puno vremena dok ne obori rekord najstarije pevačice na vrhu top liste.

Vera Lin došla je na prvo mesto 2014. kada je imala 97 godina, prenosi BBC.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rod Stjuart najstariji pevač na vrhu top liste

Izvor: Danas, 14.Dec.2019

Ser Rod Stjuart postao je najstariji pevač na vrhu top liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, pošto je nadmašio Robija Vilijamsa i The Who sa samo 750 više prodatih primeraka, objavio je danas BBC.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.