Revija modnih brendova u Promenadi: Pun pogodak!

Izvor: Luftika.rs, 14.Okt.2019, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revija modnih brendova u Promenadi: Pun pogodak!

Ovo je prava stvar! Tako bi se  najkraće mogla opisati Revija modnih brendova održana u sklopu internacionalnog festivala mode Serbia Fashion Week, koju je maestralno organizovao najveći šoping centar u Srbiji – “Promenada Novi Sad”.
Okupljanje najpoznatijih komercijalnih brendova velika je novina u programu SFW i, sasvim opravdano, dočekana je s odobravanjem, jer odevni komadi namenjeni širem tržištu, koji svojim kvalitetom, dizajnom i aktuelnošću zadovoljavaju visoke standarde, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << predstavljaju okosnicu modne industrije. 

Dah glamura u celu ovu sjajnu priču uneo je poznati francuski dizajner Eymeric Francois koji je napravio savršene kombinacije od modela iz kolekcija poznatih marki za jesen/zimu 2019/20., a pridružila mu se i novosadska kreatorka Kristina Bekvalac koja je reviju “Dizela” pretvorila u pravi spektakl.  

Na velikoj terasi “Promenade” okupio se zaista impozantan broj ljubitelja mode, među njima i mnoštvo poznatih ličnosti – Bojan Perić, Dragana Mićalović, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Dunja Jovanić i mnogi drugi, i svi su istinski uživali u dinamičnom defileu perfektno stilizovanih modela.
 U pauzi je nastupila pop zvezda Aleksandra Radović, koja je svojim baršunastim altom dodatno zagrejala atmosferu.
Led je probio Beosport, potom su se pred publikom pojavili ženstveni modeli domaće modne kuće  P…S…Fashon, pa poljskog Mohita, a onda su na pistu izašli momci koji su nosili sjajna muška odela, košulje i majice srpske robne marke Gagliardi.

Multibrend prodavnica Fashion&Friends predstavila je najnovije komade iz kolekcija najpoznatijih svetskih brendova, od kojih je gospodin Francois napravio fantastične kombinacije.
Crna kožna Replay mini-suknja s pojasom u obliku mašne sjajno je uklopljena s laganom Guessovom košuljom u trendi zmijskom printu., a uzdahe je izmamila i plisirana Guessova suknja u zlatnoj boji uparena s atraktivnom crnom jaknom istog brenda, čija je kragna iste, zlatne nijanse.
Šoping u Promenadi: Trendovi jesen-zima 2019/20 – sve na jednom mestu!
Pažnju nam je privukla  cvetna haljina do kolena brenda Desigual prekrivena crnim tilom, mada ništa manje nije atraktivna ni lagana crna Liu Jo midi haljinica kombinovana s božanstvenom jaknom te marke. Lakovana Guessova crna midi suknja na falte sjajno se uklopila s jaknicom u zmijskom printu, a dopao nam se i Riplay rock fazon s crnom kožnom minim suknjom, duksom s kapuljačom i kombaticama.

Scotch&Soda predstavio je neodoljivei muške kapute, elegantno-sportski karirani i crni s pojasom, a nisu zapostavljene ni dame kojima je namenjen presladak pepito mantilić u pink boji. 
Lagerfeld, Emporio Armani, Boss, Dsquared2, Pinko, Balmain, Burberry, Trussardi… samo su neki od brendova koji se mogu pronaći u multibrend radnjama XYZ.  Na reviji su predstavljeni muški i ženski modeli za jesen/zimu 2019/20. iz kolekcija najpoznatijih svetskih kuća: Lagerfeldove haljine, duksevi i majice s likom slavnog kreatora, Armanijev i Bossov džins (Hugo je na reviji predstavljen sjajnim muškim kombinacijama – duksevima s logoom i pantalonama sa štraftom sa strane).
Pažnju su nam privukli i komadi brenda Michael Kors – beli duks uparen sa crno-belom torbicom. Na reviji XYZ mogle su se videti božanstvene lepršave haljinice, čipkani modeli mini, midi i maksi dužine, fine bluzice džemperi s trendi zvonastim rukavima, elegantne jakne. Naravno, i ženske pantalone sa štraftom sa starne, uparene s odgovarajućim majicama i duksevima.   
Brend Calvin Klein Jeans prikazao je svoju novu kolekciju, u kojoj, kao i obično, dominiraju jednostavne linije i crno-bele kombinacije.

Kada je reč o ženskim modelima, osim farmerica, najdopadljivije su mini i midi haljine, kao i suknje s tregerima i zanimljive košulje, dok muškom kolekcijom dominiraju šuškavi prsluci, duksevi, majice, uz sjajne aksesoare poput ruksaka, torbica i  kačketa.    
Modele za  Dieselovu reviju  majstorski je odabrala i kombinovala novosadska kreatorka Kristina Bekvalac. Fantastični mantili, farmerice, duksevi s kapuljačom, kombat čizme, šuškave jakne, i naravno, neizbežni aksesoari – šalovi, kape, ruksaci i torbice oduševili su muški deo publike, dok je onaj ženski uživao u defileu manekenki u atraktivnim haljinicama, suknjama i majicama, ogrnmutih prelepim jaknama, među kojima bismo izdvojili srebrno-ljubičastu – hit hitova ove sezone.           

Under Armour predstavio je vrlo atraktivne modele, a najveću pažnju ženskog dela publike privukle su helanke i topovi zanimljivih dezena, uzane, elastične trenerke (koje se bez problema mogu nositi u izlasku!), fluorescentne majice i, naravno, vrhunske patike.
Muškom delu publike sigurno su zapali za oko zanimljivi duksevi bez rukava, uske majice, trenerke i patike ukomponovani tako da bez problema mogu proći kao sjajan stajling u nekom noćnom klubu. 
Barbolini Milano poznat je po savršeno skrojenim muškim odelima koja su, naravno dominirala na predstavljanju njihove kolekcije za novu sezonu.

Osim klasičnih modela kao što su teget  ili sivo odelo s belom košuljom i kravatom, bilo je tu i neodoljivih kežual varijanti u ekstra trendi nijansama braon, uparenih s zanimljivim, jednostavnim majicama, Barbolini je prikazao i odlične modele đubtretaraca koji su kombinovani s kvalitetnim farmerkama. 

U Novom Sadu otvoren The Empty Shop, jedinstvena radnja u koju kupci donose svoju garderobu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.