Restoran G.IMI: Mnogo više od gastronomskog doživljaja

Izvor: Luftika.rs, 18.Avg.2020, 14:40

Restoran G.IMI: Mnogo više od gastronomskog doživljaja

Restoran G.IMI je zamišljen kao savremeni ugostiteljski objekat koji teži da pruži više od uobičajenog gastronomskog doživljaja.
Otvoren je krajem novembra 2018. godine sa misijom da bude jedan od najboljih restorana u Novom Sadu koji će se razlikovati od ostalih po kvalitetu usluge, originalnosti ponude, prezentaciji hrane i drugim sadržajima koji se nude gostima kao različit vid animacije.
Foto: Restoran G.IMI Restoran G.IMI je mesto gde se svako oseća dobro i prijatno, mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za susreta sa prijateljima, poslovnim saradnicima i porodicom. Načinom rada zelimo pokazati koliko su nam naši gosti važni, da ih cenimo, razumemo i da nam je stalo do njih.
Foto: Restoran G.IMI Odabrali smo koncept otvorene kuhinje kako bi pružili gostima animaciju, pokazali im da su naše sanitarne mere na visokom nivou, da smo uigrani tim koji zna šta radi i da koristimo isključivo najkvalitetnije sveže namirnice u pripremi jela iz ponude.
Na našem jelovniku su jela gruzijske kuhinje, internacionalna jela i jela koja su kreacija našeg šefa kuhinje.
Foto: Restoran G.IMI Uz svako jelo imamo dobar izbor vina, posebno odabrana kako bi spoj ukusa stvorio potpun gastro doživljaj. U vinskoj karti nudimo preko 150 vina iz poznatih svetskih regija, od kojih je oko 25 na čašu.
Ovog leta smo uveli tematske dane u G.IMI –ju težeći da budemo restoran koji gostima nudi iskustvo i stvara osećaj pripadnosti. Letnji meni je osvežen laganim pastama i rižotom pripremljenim u italijanskom duhu.
Foto: Restoran G.IMI Promocija tih jela je svakog utorka u mediteranskoj atmosferi uz italijansku muziku nase kantautorke Dijane Jašarević, koja nastupa pod umetnickim imenom Dijana Stena.

Sredom će gosti imati prilke da se osete kao na ulicama stare Havane, uz kubansku muziku i premium koktele koji su kreacija naših profesionalnih barmena.
 
Četvrtak je i dalje ostao dan za prepoznatljiv i originalan G.IMI crni burger. Dok je nedelja dan za promociju poslastica.

Gostujuci muzičari nastupaju barem četiri puta nedeljno gde upotpunjuju svako tematsko veče.
U G.IMI- ju se uvek trudimo da budemo inovativni i zanimljivi gostima. Do kraja leta je ostalo još malo, a u samom centru Novog Sada se skriva jedna prava oaza koja čeka da je pronadjete.
Foto: Restoran G.IMI Produženi muzički vikend u restoranu G.IMI

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.