Izvor: 021info.rs, 26.Mar.2020, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Respiratori nisu zaustavljeni na granici

 Povodom tvrdnji pojedinih medija da su na granici sa Crnom Gorom zaustavljeni respiratori namenjeni zdravstvenom sistemu naših suseda, obaveštavamo javnost o sledećem:   Uprava carina Srbije odgovorno tvrdi da nije tačno da su respiratori namenjeni Crnoj Gori zaustavljeni na granici sa Republikom Srbijom. Naglašavamo da ni na jedan od dva prelaza ka Crnoj Gori koja trenutno funkcionišu (Gostun i Špiljani) nije pristigao nijedan respirator. Takođe želimo da istaknemo da se i u ovim okolnostima promet robe sa Crnom Gorom odvija neometano.   Preuzeto: novosadska.tv

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

Carina Srbije: Respiratori namenjeni Crnoj Gori nisu zaustavljeni na granici

Izvor: Danas, 26.Mar.2020

Uprava carina Srbije je danas negirala tvrdnju medija da su na granici sa Crnom Gorom zaustavljeni respiratori namenjeni njoj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.