Izvor: Luftika.rs, 15.Avg.2022, 14:48

Rešena misterija spaljenog tela pronađenog na čačanskom groblju

Preliminarni rezultati obdukcije muškarca, čije je spaljeno telo juče (14. avgust) pronađeno u šumi u blizini čačanskog groblja, pokazuju da je on izvršio samoubistvo, i to tako što se polio benzinom i sam spalio, javlja čačanski portal Morava info, a prenosi Nova.
Kako je nezvanično rečeno, nema tragova koji bi ukazivali na prisustvo druge osobe u izvršenju dela i nasilnu smrt.
Reč je, gotovo izvesno, o muškarcu starosti 51 godinu koji je živeo u relativnoj blizini groblja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << odnosno mesta gde se dogodila tragedija, a definitivna potvrda njegovog identiteta uslediće tek nakon DNK analize. Njegov nestanak bio je prijavljen policiji pre nekoliko dana.
„Na licu mesta je pronađena uredno složena odeća i obuća, kao i izvesna količina novca. Nastradali muškarac se skinuo, polio benzinom koji je poneo u flaši i izgoreo. Pronađena je i flaša u kojoj je bio benzin“, rečeno je Moravi info iz istrage.
Obducent je utvrdio da je izgorelo više od 90 odsto tela nesrećnog čoveka. Spaljeno telo pronašla je u nedelju žena koja je u okolini šetala psa.
Makljaža Kineza kod groblja u Boru: Po glavama pucale štangle i stolice (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.