Repertoar Arene Cineplex do 30. avgusta

Izvor: Luftika.rs, 25.Avg.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Repertoar Arene Cineplex do 30. avgusta

Do 30. avgusta u bioskopu Arena Cineplex, između ostalog, možete pogledati i novi film “Frka na venčanju”, urnebesnu komediju sa Zakom Efronom i Anom Kendrik. Za najmlađe tu je “Kikoriki: Legenda o zlatnom zmaju”, a ko još nije odgledao hitove poput “Odreda otpisanih”, “Džejsona Borna” i filma “Ljubav i prijateljstvo”, može to uraditi ovih dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
„Kikoriki: Legenda o zlatnom zmaju“ je sinhronizovana 3D komedija, a reč je o avanturama koje doživljvaju  stanovnici Kikoriki.  Naučnik, jedan od njihovih sugrađana, izmislio je superšlem čije im moći omogućavaju da zamene ličnosti sa bilo kim čije im se osobine više dopadaju, i tako poboljšaju sebe. Povedite klince na ovaj film i dobra zabava je zagarantovana.
Pogedajte repertoar Arene Cineplex do 30. avgusta
 
Pročitajte više o bioskopu  

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Na repertoaru "Vilinog grada" tri nova filma

Izvor: JužneVesti.com, 25.Avg.2016

Na repertoaru bioskopa “Vilin grad” su od danas komedija “Frka na venčanju”, animirani film “Kikoriki: Legenda o zlatnom zmaju”. Od 30. avgusta počinju i projekcije filma “Ben Hur”...“Frka na venčanju” govori o blizancima Majku i Dejvu koje su roditelji primorali da pronađu pratilje...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.