Remi u Bukureštu, Srbija nije iskoristila penal i igrača više

Izvor: Radio 021, 14.Okt.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi u Bukureštu, Srbija nije iskoristila penal i igrača više

Fudbalska reprezentacija Srbije igrala je danas u Bukureštu nerešeno bez golova sa Rumunijom u četvrtom kolu Lige nacija.

Srbija i dalje vodi na tabeli Grupe četiri Lige C sa osam bodova, dva više od Rumunije, a četiri od Crne Gore, koja ima utakmicu manje.

Ekipa selektora Mladena Krstajića je u Bukureštu imala olakšan posao od 44. minuta, kada je isključen Gabrijel Tamaš zbog toga što je napravio penal prekršajem nad Mijatom Gaćinovićem.

Izvođač >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jedanaesterca, kapiten ekipe Dušan Tadić šutirao je preko gola i tako promašio svoj drugi penal u Ligi nacija. Srbija je očekivano bila bolji rival, ali nije uspevala da iskoristi brojne prilike koje je imala.

Aleksandar Mitrović je bio najbliži pogotku u drugom poluvremenu, ali je golman rumunskog tima Ćiprijan Tatarušanu odlično branio.

Za reprezentaciju Srbije je debitovao odbrambeni fudbaler Partizana Nemanja Miletić, koji je ušao u igru u 77. minutu. Reprezentacija Srbije će preostale dve utakmice igrati kao domaćin, a rivali će biti Crna Gora 17. novembra i tri dana kasnije Litvanija.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Srbija nije iskoristila penal i igrača više, remi u Bukureštu

Izvor: Beta, 14.Okt.2018

Fudbalska reprezentacija Srbije igrala je danas u Bukureštu nerešeno bez golova sa Rumunijom u četvrtom kolu Lige nacija.Srbija i dalje vodi na tabeli Grupe četiri Lige C sa osam bodova, dva više od Rumunije, a četiri od Crne Gore, koja ima utakmicu manje.Ekipa selektora Mladena Krstajića je u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.