Izvor: Radio 021, 02.Okt.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija više klinika u sklopu Kliničkog centra Vojvodine

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici dala saglasnost za rekonstrukciju i adaptaciju Interne klinike Kliničkog centra Vojvodine.

Za te radove je izdvojeno 547,5 miliona dinara, a novac je obezbedila Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije preko Programa obnove i unapređenja objekata u oblasti obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite.

Na sednici je KCV dobio saglasnost i za rekonstruciju zajedničke zgrade Klinike za neurohirurgiju, Klinike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za vaskularnu hirurgiju i Klinike za anesteziju. Radovi u ukupnoj vrednosti od 213,9 miliona dinara obuhvataju unutrašnje i spoljne građevinske i stolarske radove, hidroizolaciju, termoizolaciju, betonske i limarske radove.

Pokrajinska vlada je izdvojila 25,8 miliona dinara za finansiranje radova na održavanju objekta OŠ "Žarko Zrenjanin" u Gospođincima, dok je OŠ "Milica Stojadinović Srpkinja" u Vrdniku namenjeno četiri miliona dinara za adaptaciju krova na objektu u Jasku.

Ukupno 17,4 miliona dinara usmereno je opštini Bačka Palanka za rekonstrukciju sportske sale u Gajdobri, dok je opštini Vrbas usmereno 13,9 miliona dinara za gasifikaciju Srednje stručne škole "4. juli", OŠ "Svetozar Miletić" i vrtića "Poletarac" u sklopu PU "Boško Buha".

Novosadskoj gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" usmereno je sedam miliona dinara za realizaciju projekta korišćenja geotermalne energije za grejanje i hlađenje.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.