Izvor: B92, 27.Okt.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Registrovana Narodna partija

Beograd -- Novoosnovana Narodna Partija upisana je danas u registar političkih organizacija, rečeno je agenciji Beta u toj stranci.

U Narodnoj partiji, čiji je lider nekadašnja gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković, rečeno je da je Ministarstvo za državnu upravu danas donelo rešenje o registrovanju te stranke.

Maja Gojković ranije je rekla agenciji Beta da će programski ciljevi nove partije biti poštovanje slobode pojedinca, nepovredivost privatne svojine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poštovanje pravne države, očuvanje tradicije svih naroda u državi i budućnost u porodici evropskih naroda.

Prema njenim rečima, Narodna partija delovaće u celoj Srbiji, iako je proistekla iz grupe građana koja je u maju izasla na izbore u Novom Sadu i Vojvodini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.