Izvor: Luftika.rs, 04.Maj.2021, 10:05

Razvode se Gejtsovi: Hoće li joj pripasti i polovina čipovanih?

Osnivač Majkrosofta Bil Gejts (66) objavio je na društvenim mrežama da su on i supruga Melinda (56) odlučili da okončaju brak dug 27 godina.
“Posle mnogo rada na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo naš brak. Posle 27 godina i troje neverovatne dece, sagradili smo fondaciju koja funkcioniše širom sveta kako bi ljudima donela kvalitetan i produktivan život. Nastavljamo da verujemo u tu misiju i nastavićemo zajednički rad u fondaciji, ali smatramo da ne možemo više >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da rastemo zajedno kao par u ovoj fazi života. Tražimo prostora i privatnost za porodicu. Melinda i Bil Gejts” navodi se u statusu na društvenim mrežama.
Bračni par Gejts ima troje dece Dženifer (25), Rorija (21) i Fibi (18).
Gejts je četvrti na Forbsovoj listi bogataša “težak” 124 milijarde dolara.  Njihov razvod, bez sumnje, biće jedan od najskupljih u istoriji, piše 24sedam.
Upoznali su se 1987. godine kada je Melinda došla da radi u Majkrosoft kao menadžer prodaje, a venčali se sedam godina kasnije na maloj privatnoj proslavi na Havajima.
Osnovali su dobrotovornu organizaciju, najveću privatnu na svetu, koja je do sada donirala na desetine milijardi.
U kateguriju “najskuplji razvod” spada razvod vlasnika Amazona Džefa Bezosa, koji je sa suprugom Mekenzi podelio bogatstvo od 150 milijardi dolara koje su zajedno stekli.
Društvene mreže su po običaju eksplodirale, a dobre šale nisu izostale.
Sad kad krenu Bil Gejts i njegova žena da dele imovinu nakon razvoda:
meni ovi čipovani iz Srbije
tebi ovi iz Makedonije
meni Dado Polumenta
tebi Šako Polumenta
— Volshy (@Volshebna) May 3, 2021

Bil Gejts se razvodi.
Marijana Mateus: pic.twitter.com/rErU7H24lx
— Laki Topalović (@LakiTopalovic5) May 4, 2021

Bil Gejts se razveo jer Melinda ne može da podnese što on više voli da sluša šta pričaju Boro i Marinko putem vajbera nego kako je ona provela dan.
— koza na štiklama (@celava_ti_mama) May 3, 2021

Možda se Bil Gejts razvodi jer su ga u bračnom savetovalištu posavetovali da brak ➡️ ugasi pa ga ponovo upali
— Iznajmljujem koze (@DarinkaiMila) May 4, 2021

Čuješ Bil Gejtsa i raduješ se što si sirotinja: Bogati da pređu na 100% veštačku govedinu 

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"Kome će pripasti svi ti čipovani ljudi?": Društvene mreže gore zbog razvoda Bila Gejsta

Izvor: B92, 04.Maj.2021

Bil i Melinda Gejts juče su objavili da se razvode nakon 27 godina braka, a društvene mreže već su prepune reakcija, posebno onih duhovitih..."Nakon mnogo razmišljanja i rada na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo svoj brak", napisali su, a Tviter se odmah užario od reakcija. Naravno, mnogi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.