Izvor: Radio 021, 07.Feb.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razveli se posle tri minuta braka

Par iz Kuvajta razveo se nakon samo tri minuta braka jer je mladoženja mladu nazvao glupom kada se spotakla tokom ceremonije, prenosi "Dejli mejl".

Veruje se da je ovaj brak tako postao najkraći u istoriji Kuvajta, nakon što je par dobio poništenje braka pre nego što su napustili salu u kojoj su se venčali.

Prema navodima Q8 News, samo što su potpisali bračni ugovor pred matičarem mlada se slučajno spotakla na izlazu. Nakon što ju je njen suprug ismejao pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svima i nazvao glupom, žena se naljutila i zatražila od matičara da momentalno poništi njihov brak.

Bili su u braku samo tri minuta.

Incident je izazvao talas saosećanja prema ženi na društvenim mrežama, a mnogi su joj sugerisali kako je bila u pravu kada je poništila brak, jer ako se suprug tako ponaša na početku braka, verovatno je neće poštovati ni u narednim godinama.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Kuvajt: Par se razveo posle tri minuta braka

Izvor: Danas, 07.Feb.2019

Par iz Kuvajta razveo se nakon samo tri minuta braka jer je mladoženja mladu nazvao glupom kad se spotakla tokom ceremonije, prenosi "Dejli mejl". Članak Kuvajt: Par se razveo posle tri minuta braka se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.