Izvor: Radio 021, 27.Avg.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razmena udžbenika i školskog pribora od 28. avgusta do 11. septembra na Trgu Marije Trandafil

Razmena udžbenika za osnovnu i srednju školu, kao i lektira i školskog pribora, biće organizovana od srede, 28. avgusta do srede, 11. septembra u prostorijama NS blok-a na Trgu Marije Trandafil 4.

U pitanju je akcija Udruženja građana NS blok, koju organizuje devetu godinu za redom.

Svaki početak školske godine utiče na kućni budžet i ovom akcijom naše udruženje već dugi niz godina želi da pomogne roditeljima i učenicima, kako bi obezbedili udžbenike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i uštedeli novac.

Pozivaju sve zainteresovane da se priključe ovoj akciji, tako što će poneti udžbenike, lektire i školsku opremu koju žele da razmene. To mogu učiniti svakog dana od 12 do 20 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uštedite novac na razmeni udžbenika i školskog pribora na Trgu Marije Trandafil

Izvor: Luftika.rs, 27.Avg.2019

Razmena udžbenika za osnovnu i srednju školu, kao i lektira i školskog pribora, biće organizovana od srede, 28. avgusta do srede, 11. septembra u prostorijama NS blok-a na Trgu Marije Trandafil 4, piše 021.. U pitanju je akcija Udruženja građana NS blok, koju organizuje devetu godinu za redom.. Svaki...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.