Razgovori sa građanima o borbi protiv raka na Institutu za onkologiju

Izvor: Radio 021, 02.Feb.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razgovori sa građanima o borbi protiv raka na Institutu za onkologiju

Povodom Svetskog dana borbe protiv raka, u četvrtak, 4. februara, na Institutu za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici, timovi lekara i sestara razgovaraće sa građanima o raku i načinima njegovog sprečavanja, ranog otkrivanja i lečenja.

Građani će moći da razgovaraju sa lekarima i sestrama od 9 do 12 sati u holu Instituta za onkologiju Vojvodine, desno od centralnog hola.

Svetski dan borbe protiv raka obeležava se 4. februara svake godine sa namerom da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << podigne svest o toj bolesti i da se poveća prevencija, rano otkrivanje i lečenje.

Ove godine Unija za internacionalnu kontrolu raka (UICC) obeležava taj dan pod geslom "Mi možemo. Ja mogu."

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sutra se obeležava Svetski dan borbe protiv raka

Izvor: Danas, 03.Feb.2016, 12:59

Svetski dan borbe protiv raka obeležava se 4. februara svake godine sa namerom da se podigne svest društva o raku i da se ohrabri sprečavanje, odnosno prevencija, rano otkrivanje i lečenje raka, i tim povodom Institut za onkologiju u Sremskoj Kamenici sutra organizuje prepodnevnu akciju...Od 9 do...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.