Razbijene prostorije LDP, SDU i NVO Omladinski klub

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijene prostorije LDP, SDU i NVO Omladinski klub

NOVI SAD - Nepoznati počinioci demolirali su prostorije Pokrajinskog i Gradskog odbora Liberalno-demokratske partije (LDP) u Novom Sadu, Socijaldemokratske unije, kao i nevladine organizacije Omladinski klub, rečeno je danas u LDP.

Oni su provalili u prostorije stranaka i nevladine organizacije i polupali inventar i prozore.

Policija je obavila uviđaj, a pretpostavlja se da su prostorije demolirane tokom noći.

Prostorije su u strogom centru grada, u zgradi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u kojoj je smešteno više nevladinih organizacija i političkih partija.

Prostorije LDP-a u Novom Sadu do sada su u više navrata bile na meti vandala.

Narodni poslanik te stranke Slobodan Maraš rekao je agenciji Beta da pretpostavlja da se LDP opet našao na meti zbog inicijative da se zabrani najavljeni marš neonacista u Beogradu, 11. oktobra, kao i zbog najavljene sutrašnje akcije LDP-a pod nazivom "Ne damo 5. oktobar".

"Sve to je posledica politike koju vodi aktuelna vlast, a koja toleriše višenedeljna okupljanja onih koji podržavaju haške optuženike. Ova vlast toleriše nasilje ekstremnih desničara i ovo je posledica takve politike", ocenio je Maraš.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razbijene prostorije LDP, SDU i NVO u Novom Sadu

Izvor: Blic, 04.Okt.2008

Nepoznati počinioci demolirali su prostorije Pokrajinskog i Gradskog odbora Liberalno-demokratske partije (LDP) u Novom Sadu, Socijaldemokratske unije, kao i nevladine organizacije Omladinski klub, rečeno je danas u LDP...Oni su provalili u prostorije stranaka i nevladine organizacije i polupali inventar...

Nastavak na Blic...

LDP: ekstremisti uništili prostorije stranka u Novom Sadu

Izvor: Kurir, 04.Okt.2008

BEOGRAD, 4. oktobra (Tanjug) - Prostorije Liberalno-demokratske partije (LDP) u Novom Sadu potpuno su sinoć uništene, a stranka sumnja na ekstremističke grupe, saopštio je Biro LDP za komunikacije. LDP zahteva od policije i pravosudnih organa da ovaj napad razjasne do kraja i obezbede kažnjavanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.