Raspisuju se konkursi za direktore nekoliko gradskih preduzeća

Izvor: Radio 021, 23.Mar.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisuju se konkursi za direktore nekoliko gradskih preduzeća

Novosadska Skupština će po prvi put u ovoj godini u petak održati redovnu sednicu, nakon nekoliko vanrednih sednica.

Na dnevnom redu je za sada oko 40 tačaka dnevnog reda, a očekuje se da bude veliki broj dopuna.

Najvažnije tačke dnevnog reda su davanja saglasnosti na pokretanje javnih konkursa za izbor direktora nekoliko javnih preduzeća. Radi se o direktorskim mestima u Vodovodu, Urbanizmu, Toplani, Lisju, Zelenilu, Putu i GSP-u, odnosno preduzećima gde su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vršioci družnosti imenovani nakon kadrovskih izmena koje su usledili prošlog leta i do sada su preduzećima rukovodili vršioci dužnosti.

Skupština grada će raspravljati i o odluci o utvrđivanju doprinosa za uređenje građevinskog zemljišta, odluci koja je trebala da bude doneta još pre nekoliko meseci. Novi Sad je jedna od poslednjih opština u Srbiji koja donosi ovaj dokument koji bi trebao da ubrza proceduru izdavanja građevinskih dozvola.

Sednicu je zakazao zamenik predsednika Skupštine grada Miroslav Ilić jer se predsednica Skupštine grada Jelena Crnogorac nalazi na porodiljskom odsustvu neposredno pred njeno imenovanje za predsednicu gradskog parlamenta.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Konkursi za direktore nekoliko javnih preduzeća

Izvor: Danas, 24.Mar.2015, 14:42

Gradski parlament će prvi put u ovoj godini u petak održati redovnu sednicu, nakon nekoliko vanrednih sednica. Na dnevnom redu je za sada oko 40 tačaka, a među važnijim su davanja saglasnosti na pokretanje javnih konkursa za izbor direktora nekoliko javnih preduzeća. Radi se o direktorskim mestima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.