Ranjen na putu kući

Izvor: Glas javnosti, 07.Sep.2009, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen na putu kući

NOVI SAD - Kriminalistički policajac Vladimir Plavšić (31), na koga je preksinoć pucao nepoznati napadač, dobro se oseća i uskoro bi mogao da bude pušten kući, saopštio je juče dežurni lekar dr Nenad Katanić sa Klinike za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju Kliničkog centra Vojvodina, gde je Plavšić smešten.

- Zdravstveno stanje povređenog policajca je stabilno. On je ranjen u levu potkolenicu, ali metak, srećom, nije zahvatio krvne sudove, kosti i nerve. Zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << očekujem da će se on brzo oporaviti - dodao je dr Katanić.

Prema rečima načelnika Policijske uprave Novi Sad Miladina Kostreševića, Plavšić je u petak bio dežurni i u blizini zgrade gde stanuje, na Bulevaru oslobođenja, na putu kući video je sumnjivu osobu kako pokušava da obije jedan automobil.

Veljović: Nisu glineni golubovi

Direktor policije Milorad Veljović saopštio je da će policija biti krajnje rigorozna protiv svih onih koji upotrebljavaju oružje prema nedužnim građanima i policajcima koji čuvaju javni red i mir.

- Kao direktor policije želim da poručim da MUP neće dozvoliti da policajci budu „glineni golubovi“ i preduzećemo maksimalne mere za zaštitu svojih pripadnika i svih građana, izjavio je Veljović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.