Branio brata, ranio mladića

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2010, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branio brata, ranio mladića

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Danijelu D. (21) iz Vrbasa zbog sumnje da je pokušao da ubije Radovana N. (24) iz tog grada, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Danijel se tereti da je u subotu, 20. marta, hicem iz pištolja ranio Radovana u rame i pri tome ga teško povredio.

On je došao na poziv svog brata koji se sukobio sa grupom mladića ispred Centra za fizičku kulturu u Vrbasu.

Čim je došao do Centra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Danijel se posvađao i potukao sa jednim maloletnikom, dok je drugog mladića, koji je pokušao da ih razdvoji, udario pištoljem po glavi, a potom pucao u vazduh.

Zatim je počeo da beži od mladića koji su ga jurili, ali se u jednom trenutku okrenuo i pucao prema grupi i tada je pogodio Radovana N.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranio mladića braneći brata

Izvor: Blic, 22.Mar.2010

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Danijelu D. (21) iz Vrbasa zbog sumnje da je pokušao da ubije Radovana N. (24) iz tog grada, saopštila je novosadska Policijska uprava...Danijel se tereti da je u subotu, 20. marta, hicem iz pištolja ranio Radovana u levo rame...

Nastavak na Blic...

Branio brata, ranio mladića

Izvor: S media, 22.Mar.2010

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Danijelu D. (21) iz Vrbasa zbog sumnje da je pokušao da ubije Radovana N. (24) iz tog grada, saopštila je novosadska Policijska uprava. ..Danijel se tereti da je u subotu, 20. marta, hicem iz pištolja ranio Radovana u rame i...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.