Izvor: Luftika.rs, 12.Feb.2021, 00:22

Raku, Lavu i Škorpiji 3. marta počinje blagosloveno vreme prepuno ljubavi, a pare će samo da pljušte

Pripremite se za divan mesec, bez puno zbrke, izazova i prepreka na putu, za mart 2021. godine. Prošli smo prilično burno vreme u proteklih godinu dana, i iako 2021. neće biti potpuno opuštena, ovo je period u kojem bi stvari trebalo da postanu lakše.
Kroz mart nas vode Ribe. Ovo je poslednji znak u zodijačkoj godini i donosi veliku pažnju našim duhovnim prirodama. Sada bi mogle da vas privlače vaše duhovne, verske ili emocionalne strane. Stupite u kontakt sa srcem u narednim nedeljama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Kao zastoj iz prethodnih meseci, moćni Mars biće na poljima Bika do 3. marta 2021. Zajedno ćemo se osećati odlučnije, tvrdoglavije i fokusiraniji na dugovečnost i dugotrajne rezultate. Sada je odličan period za pravljenje planova sa kojima želimo da se borimo tokom vremena i za strpljivo postavljanje temelja da se tamo stigne. Međutim, pripremite se za nalet nove energije dok se Mars širi prema nebu Blizanaca od 3. marta do 23. aprila 2021.
Naša boginja zadovoljstva, Venera, takođe će biti unutar mora Riba tokom većeg dela meseca. Ovo će doneti ogromne blagoslove. Poznato je da je Venera uzvišena u ovom Vodenom znaku, što znači da nam može doneti svoje najveće blagoslove kada je ovde. Naše kreativne, romantične i emotivne prirode biće pojačane. Postaćemo posebno saosećajni prema onima do kojih nam je stalo i više ćemo biti skloni da pomažemo drugima u nevolji. Ovo je zaista veličanstveno vreme za samce ili one koji su predani – zato romantiku, senzualnost i zadovoljstvo učinite prioritetom. Magija se može dogoditi kada otvorite srce. Samci bi se mogli prilagoditi vezama srodnih duša.
RAK Mnogo planetarnih aktivnosti ističe vaš izvanredni um ovog marta. Imate mnoge ideje i razmišljate o tome kako možete da se penjete u novim pravcima. Sasvim je verovatno da i vi radite iza kulisa na pripremi važnih inicijativa, jer će se Mars vinuti u vase polje privatnosti i samoće počev od 3.marta do 23. aprila.
U nedeljama koje predstoje možete postići mnogo napretka ako se posvetite i odvojite vreme za brušenje svojih planova i proizvoda. Međutim, ova energija ovde takođe može da naglasi ozbiljnu potrebu da se odmorite, napunite baterije I pritajite se. Ako ste osećali da ste sagoreli, sada je vreme za ponovno buđenje. Ako se borite sa anksioznošću, depresijom ili noćnim morama, one bi takođe mogle da se razbuktaju u narednim nedeljama – zato potrudite se da vežbate pažnju I fokusiranost.
Ako ste iz nekog razloga razmišljali o povratku u školu ili o ažuriranju sertifikata, sada je trenutak kada to možete učiniti. Oni koji su već upisani verovatno će raditi na važnom prekretničkom projektu. Otvaraju vam se mogućnosti imigracije, putovanja ili međunarodnih poslova, pa ako nađete ona područja koja vas zanimaju, vrata bi se mogla iznenada otvoriti. Ako se umesto toga bavite medijima ili objavljivanjem, verovatno će se pojaviti nova prilika.
Ipak, čim stigne prolećna ravnodnevnica stigne na pameti ćete imati samo profesionalni uspeh. Dostignuća, unapređenja ili veći uspeh proizići će iz prethodnog rada. Ovo će takođe biti period da obnovite svoje ambicije i istinski znate šta tražite.
LAV Vreme je da se malo zabavite! Od 3. marta do 23. aprila, imaćete avanture kojima ćete se radovati. Ova živahna energija napajaće vaša prijateljstva, tako da ćete se verovatno čuti sa mnogim prijateljima i na kraju posetiti mnoštvo mesta.
Ova seksi vibracija mogla bi da pronađe slobodne Lavove koji susreću mnoge zanimljive ljude putem aplikacija za upoznavanje. Nije trenutak da držiš do sebe. Vreme je da promešate karte i vidite šta svemir sprema. Ovo je takođe odličan trenutak da proširite svoje prisustvo na internetu, pa ako osećate potrebu da budete popularni, posvetite vreme tome da odmah uspostavite kontakt s ljudima.
Takođe, verovatno ćete videti da vam važna i iskrena nada, san ili dostignuće mogu biti nadohvat ruke. Verovatno je da će vas zajednica podići i proslaviti ili ćete u velikoj meri biti uključeni u važne grupne projekte.
Međutim, mimo ovoga, mart će sadržati mnogo planetarne energije u vašem polju intimnosti. Mladi mesec se ovde pojavljuje 13. i pomoći će vam da se vratite korak unazad i procenite davanja i iskorišćavanja u vašim odnosima.
Lavovi koji su bili nesigurni da li će ikada doći do njihovih planova oko rizičnog kapitala, stipendije, bonusa ili velike isplate, sada bi mogli dobiti razrešenje. Međutim, neće se manifestovati kao magija, moraćete da pogledate ispod svake stene da biste pronašli najbolje za sebe.
ŠKORPIJA Mart unosi mnogo energije u vaše veze. Već mesecima Mars vam pomaže da pronađete partnera ako ste slobodni ili napravite planove sa njim ako je već u igri. Trećeg dana, crvena planeta će ući u vašu zonu intimnosti i tu će biti do 23. aprila. Ovo je vruće, vruće, vrelo vreme za seks i senzualnost!
Vreme je da produbite i istražite svoje želje sa partnerom. Ovaj nagon za spajanjem mogao bi vas naterati da postanete posebno bliski.
Međutim, ako ste se nedavno odvojili, ovo bi vas podstaklo da vidate rane i procenite šta ste naučili iz veze. Romantika blista i ovog meseca, dok vam Sunce, Venera, Merkur i mlad Mesec pucaju u srce. Mladi mesec 13. je najvažniji u godini za samce Škorpije kojima će doneti atraktivne mogućnosti. Ne zavaljujte se, već idite za ljudima koji čine vaš duh da peva.
Ako ste tražili trudnoću ili plodnost, sreća bi takođe mogla biti na vašoj strani. Na kraju, ako ste umetnik, sada možete dobiti novi nalet inspiracije.
Ipak, kada se Sunce 20. preseli preko linije u vašu zonu produktivnosti, pripremite se za naporan mesec. Verovatno ćete više raditi sa svojim poslodavcem ili ćete tražiti novi posao. Fitnes ciljevi takođe mogu postati prilično važni za vas. Mesec će se, međutim, završiti punim mesecom 28. u vašem sektoru privatnosti. Ovo će vas podstaći da se odmorite, napunite i pritajite, umesto da izgarate.
Blizancima, Vagama i Ribama 11. februara mlad mesec donosi neviđeno uživanje

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.