Izvor: Luftika.rs, 16.Jun.2020, 23:11

Rakovi su najveći manipulatori Zodijaka i uvek pronađu način da dobiju ono što žele

Dobri stari Rakovi poznati su u astrologiji kao vrlo manipulativni znak, koja umnogome zavisi od njihovog trenutnog raspoloženja.
Rakovi teško mogu da kontrolišu to kakvi su kao osobe i vrlo teško se menjaju.
U jednom trenutku Rak može da bude na vrhu sveta sa velikim osećajem grandioznosti, a već sledeće sekunde može da bude tužniji od napuštenog psa kojem nedostaje svoj vlasnik, piše Telegraf.
Rakovi su manipulativni jer znaju kako da prilagode svoje raspoloženje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kako bi dobili ono što žele i tada nemaju ograničenje.
Naravno, oni nekada dobro lažiraju, samo da bi dobili ono što žele, ali ako nešto žele, nekada bi mogli samo da pitaju one koji su oko njih.
Rakovi moraju da shvate da ne mogu da zahtevaju od drugih da rade ono što oni žele, a manipulišu često jer su osvetoljubivi.
Ukoliko povredite Raka on će koristiti sve načine da vam se osveti, a jedni savet da se tada zaštitite je da pobegnete što je brže moguće.
Možete da pokušate da se sakrijete, ali to će vam teško poći za rukom, Rak će uvek uspeti da vas nađe.
Snažni retrogradni Merkur stiže 18. juna i pomeriće tlo pod nogama ovim znakovima

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.