Izvor: Luftika.rs, 05.Feb.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rak će vas voleti zauvek i nikada vas neće izneveriti

Osobe rođene u znaku Raka važe za najvernije u ljubavnim vezama.
Oni teže stabilnoj i iskreno emotivnoj ljubavnoj vezi, u kojoj se nikada ne pomišlja na preljubu. Oni kada su zaljubljeni, zaljubljeni su „do ušiju“ i uvek razmišljaju na „duže staze“.
Rakovi su u konstantnoj potrazi za nekim s kim će izgraditi dom i osnovati porodicu.
Za voljenu osobu spremni su da učine sve, ali očekuju isto i zauzvrat jer su i sami željni pažnje te vole kada im se ljubav dokazuje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << piše portal Noizz.
Ono što takođe karakteriše osobe rođene u ovom znaku jeste da neće dopustiti da išta stane na put njihovoj ljubavi te će se potruditi da reši svaki problem čim se pojavi.
Rakovi svoje partnere uvek stavljaju na prvo mesto te su, kada je to potrebno, spremni neustrašivo da stanu u njihovu odbranu po svaku cenu.
Rakovi se ističu kao najveći pobornici vernosti, a još nekoliko znakova horoskopa takođe nije sklono prevari.
Među njima su Bikovi koji vole stabilnost i veoma su pouzdani, zatim Vage koje su rođeni borci za pravdu, tradicionalne Device i Jarčevi koji su na glasu kao jako strpljive osobe koje su spremne da porade na svojoj vezi koliko god je potrebno.
Zašto su Ribe najbolji prijatelji koje ćete imati u životu?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.