Izvor: Luftika.rs, 21.Okt.2021, 20:45

Rak, Škorpija i Ribe čeka luda sreća do 22. novembra i neverovatan spoj energije i strasti

Sunce ulazi u znak Škorpije 22. oktobra i u toj poziciji ostaje sve do 22. novembra. Jedne u ovom periodu očekuje neverovatna sreća, a pred drugima je period pun izazova.
Zbog emotivne i intuitivne prirode Škorpije, u narednih mesec dana tražićemo dubinu u svemu, posebno na emotivnom planu. Dobra komunikacija obeležiće naredni period, ali i razumevanje za osećanja drugih.
Ranjivost će se mešati sa hrabrošću i odvažnošću, a budući da je Škorpija znak koji simbolizuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << transformaciju, očekuju nas i brojne promene. Na profesionalnom planu ćemo biti ambiciozniji, a u ljubavi doživeti spoj romantike, energije i seksualnosti.
Tokom vladavine Škorpije Bik, Lav i Vodolija biće u nepovoljnom i izazovnom periodu, ali Raka, Škorpiju i Ribe čeka neverovatna sreća.
Rak Vladavina Škorpije aktiviraće njihovo peto natalno polje, koje diriguje romansom, seksom i zabavom, pa je dobar provod gotovo zagarantovan. Sledeći mesec za njih će biti kao nebeska nagrada, pogotovo u poređenju sa pređašnjim retrogradnim Merkurom.
Rakovi će sa izuzetnom lakoćom ostvarivati nova poznanstva, komunikacija će im ići kao od šale, a i flertovanje će im polaziti za rukom.
Predstojeći period je idealan za zabavu i začinjavanje ljubavnog života.
Škorpija Ovo je njihovo vreme i red je da u njemu maksimalno uživaju. Škorpije dobro treba da postave svoje prioritete i razmisle da li im je najvažniji posao, porodica ili ljubav.
Na kakve god korake da se odluče mogu postići sve, pa čak i više nego što se nadaju.
U štagod da se upuste imaće puno uspeha i prosto će sijati, samo da naprave dobar plan i bez straha krenu u njegovo ostvarivanje.
Ribe Ribe će u vladavini Škorpije živeti kao u avanturističkom romanu. ovo je idealan period za izlete sa prijateljima, romantično putovanje sa partnerom ili za promenu životnog prostora.
Ako ni kratko putovanje ne bude ostvarljivo, Ribe će putovati u svojoj bujnoj mašti. Retko ko zna da mašta tako dobro…
Svi znamo da se snovi ponekad i ostvaruju. Ribe treba da se prepuste u uživaju u vrlo bogatom društvenom životu.
Za ova 3 znaka Zodijaka od 23. oktobra počinje mračno razdoblje, sezona Škorpije za njih je prava zona sumraka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.