Radovi na putu Horgoš - Novi Sad počeće za deset dana, ukoliko ne bude žalbi

Izvor: Press, 13.Apr.2010, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na putu Horgoš - Novi Sad počeće za deset dana, ukoliko ne bude žalbi

Radovi na levoj traci Koridora 10 od Horgoša do Novog Sada trebalo bi da počnu za desetak dana, a biće završeni krajem godine, izjavio je za Press predsednik komisije na ovom tenderu Dejan Kovačević
- Očekujemo da će radovi početi za oko deset dana, a trajaće devet meseci, na koliko se konzorcijum na čelu sa PZP „Beograd" obavezao - izjavio je Kovačević.
Ovaj konzorcijum naplatiće svoje radove 9,7 milijardi dinara sa PDV-om, a rok otplate biće 30 meseci. Drugu najbolju ponudu...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Uskoro kreću radovi na autoputu

Izvor: Radio 021, 14.Apr.2010, 09:03

Ako ne bude žalbi na nedavno završeni tender, radovi na levoj traci autoputa od Novog Sada do Horgoša trebalo bi da počnu za desetak dana, a biće završeni krajem godine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.