Izvor: Radio 021, 27.Nov.2020, 15:37

Radovi na izgradnji B i C bloka KCV počinju za oko mesec dana, potpisan ugovor

Konzorcijum "GH Holding" iz Ljubljane i Delta inženjering iz Beograda radiće rekonstrukciju i izgradnju B i C bloka Kliničkog centra Vojvodine, vrednu 28,5 miliona evra.

Radove finansira Evropska investiciona banka u sklopu šireg projekta dogradnje kliničkih centara u Srbiji, a posao je dodeljen na međunarodnom tenderu.

U novim blokovima, površine 33.275 kvadrata, biće ukupno 16 novih operacionih sala. U prizemlju će biti kompletna dijagnostika, odeljenje za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sterilizaciju, laboratorija i nuklearna medicina, a blokovi će imati ukupno 10 liftova i četiri stepenišna jezgra.

Paralelno će se raditi rekonstrukcija Poliklinike i nabavljati nova oprema.

Ugovor za izgradnju potpisali su danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar i izvršni direktor "GH Holding" Gregor Jernejc, a radovi počinju u narednih mesec dana. Rok za završetak je 29 meseci.

kako će izgledati B i C blokovi Kliničkog centra Vojvodine saznajte OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.