Izvor: Radio 021, 30.Mar.2021, 07:45

Radovi menjaju režim saobraćaja između više petlji na putu Novi Sad - Beograd

Režim saobraćaja na deonici petlja Ruma - petlja Pećinci, kao i na deonici petlja Inđija - petlja Nova Pazova, biće izmenjen od danas, 30. marta zbog radova.

Petlja Ruma - petlja Pećinci

Saniraće se propusti i spoljne bankine (desni kolovoz), na delu državnog puta I A reda broj 3, u smeru ka Beogradu.

U toku radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom - privremena saobraćajna signalizacija i oprema postavljaće se i uklanjati na dnevnom nivou.

Petlja Inđija - petlja Nova Pazova

Do 17. aprila, u periodu od 7 do 17 časova, izvodiće se radovi u okviru redovnog održavanja trupa puta, na delu državnog puta I A reda broj 1, u smeru Novi Sad - Beograd.

U toku radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.