Radnici i volonteri umili Spens

Izvor: Novine novosadske, 04.Nov.2012, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici i volonteri umili Spens

Danas je održana radna akcija čišćenja Spensa, koju su inicirali zaposleni u tom javnom preduzeću. Zaposlenima (100 dobrovoljaca ) su se priključili slučajni prolaznici, neki od zakupaca poslovnog prostora, omladinci iz KUD ,,Vila“ i zajedno je realizovan ovonedeljni plan čišćenja, zamišljen od strane Službe higijene. Neohodnu opremu za čišćenje obezbedili su JKP ’’Čistoća“, JKP ’’Novosadasko zelenilo“ i Pokret gorana Novog Sada.
Kako najavljuje rukovodstvo Spensa, ovakvih akcija biće i ubuduće, jer ’’odavno javnost, zakupci, sportisti, posetioci… očekuju da se očisti i umije taj objekat koji je nekada bio ponos Novog Sada’’.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.