Izvor: Radio 021, 06.Jun.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici "Čistoće" fizički napadnuti, istraga u toku

Iz JKP "Čistoća" saopštili su da je danas, oko 14 časova, u Livadskoj ulici u Petrovaradinu nekoliko građana fizički napalo njihove radnike

"Kada je kamion našeg preduzeća u pokušaju da prođe pored nekolicine nepropisno parkiranih vozila prešao preko travnjaka na javnoj površini, nekoliko građana napalo je fizički ekipu JKP 'Čistoća', a jedan od radnika je pretučen i na teren je izašla ekipa Hitne pomoći", navodi se u saopštenju "Čistoće".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Kako 021 nezvanično saznaje, u pitanju su lakše povrede.

Dodaje se da su pripadnici policije potom izašli na teren i sačinili zapisnik, i da je istraga povodom ovog incidenta u toku.

"Apelujemo na građane da omoguće našim ekipama da neometano rade svoj posao, parkiraju svoja vozila na propisani način i posebno molimo sve građane da se ne obračunavaju fizički sa radnicima JKP 'Čistoća"' koji ni u kojoj situaciji ne izazivaju incidente", zaključuje se u saopštenju ovog preduzeća.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.