Radionica Magični svet veštica i vila u nedelju u Muzeju Vojvodine

Izvor: Radio 021, 03.Nov.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica "Magični svet veštica i vila" u nedelju u Muzeju Vojvodine

Radionica i igraonica "Magični svet veštica i vila" održaće se u nedelju, 4. novembra, u Muzeju Vojvodine, Dunavska 35.

Igraonica se ponavlja zbog velikog interesovanja roditelja i dece. Program je namenjen deci uzrasta od pet do 10 godina.

Osim u bajkama veštice i vile javljaju se i u narodnoj tradiciji. Kakve su bile veštice a kakve vile, da li su ih se ljudi plašili i obožavali, da li su zaista postojale deca će saznati u radionici Muzeja Vojvodine. Deca će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << praviti neke rekvizite koje su karakteristične za veštice i za vile.

Igraonicu će voditi Vladimira Stanisavljević i Ivana Stepanov, muzejski pedagozi.

Program će početi u 11 časova.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.