RHMZ upozorava: U ponedeljak mogući oluja, grad i grmljavina

Izvor: Radio 021, 31.Jul.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ upozorava: U ponedeljak mogući oluja, grad i grmljavina

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje da se u ponedeljak posle podne, uveče i tokom noći u pojedinim mestima očekuju nepogode sa obilnim padavinama, gradom i olujnim vetrom.

Pre podne će biti pretežno sunčano i toplo, dok se od sredine dana očekuje promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s pljuskovima. Upozoreno je da su ponegde moguće i nepogode sa obilnim pljuskom, preko 20mm kiše za 3 sata, grmljavinom, gradom i olujnim vetrom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Duvaće slab do umeren vetar, koji će od sredine dana biti povremeno jak.

- Sutra će biti topao dan, a temperatura će biti možda za stepen-dva niža nego danas. Predveče, uveče i noću očekuju se pljuskovi i grmljavina. Počeće od sredine dana, od zapada prema centralnim i istočnim krajevima. Negde će biti jače izraženo, kao nepogode, a moguć je i grad - kaže za "Blic" meteorolog Nedeljko Todorović.

Nevreme će doneti i zahlađenje, pa će u utorak temperatura biti maksimalno do 27 stepeni.

Autor: Beta, Blic/ foto: pixabay

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upozorenje: danas ponovo oluja i grad, zaštitite imovinu

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Avg.2016, 10:53

Na osnovu hidrometeorološkog upozorenja koje je danas, 1. avgusta, izdao Republički hidrometeorološki zavod, u popodnevnim i večernjim satima, kao i tokom noći, na teritoriji Beograda i okoline moguća je lokalna pojava nepogoda sa obilnim padavinama (preko 20 mm za tri sata), gradom i olujnim vetrom...Odeljenje...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.