Izvor: Radio 021, 04.Mar.2021, 11:10

Putnik poprskao vozača GSP-a suzavcem jer nije hteo da zaustavi vozilo van stajališta

U Beogradu u autobusu GSP-a na liniji 79 jutros se dogodio incident kada jedan od putnika poprskao vozača suzavcem po licu.

Kako je rečeno u Sekretarijatu za javni prevoz, putnik je bio revoltiran jer vozač nije hteo da mu stane van autobuskog stajališta, prenosi Telegraf.

Incident se desio u Dimitrija Tucovića, a vozač je prevezen u Urgentni centar.

"Putnuk je hteo da izađe van >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stanice, a vozač je rekao da ne može to da uradi. Ipak je zaustavio vozilo i otvorio mu vrata. On je, kad je izašao iz autobusa, stao ispred vozila, pretio vozaču rukom, a potom otišao do prozora koji je bio otvoren i poprskao ga suzavcem po licu", rečeno je za Telegraf u Sekretarijatu.

"Vozač je odmah pritisnuo alarm za hitne službe, Hitna pomoć je došla brzo i prevezla ga u Urgentni centar. Napadač je pobegao", rečeno je još.

Autobus je odvezen u garažu na čišćenje jer je u njemu još ostalo tragova suzavca, a zamenjen je drugim vozilom.

U toku je potraga za napadačem.

Autor: Telegraf

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Incident u gradskom autobusu u Beogradu, putnik vozača poprskao biber sprejom

Izvor: RTS, 04.Mar.2021

U autobusu na liniji 79 u Beogradu jutros se dogodio incident – putnik je biber sprejom posle svađe poprskao vozača autobusa. . Putnik je bio revoltiran jer vozač, navodno, nije hteo da mu stane van autobuskog stajališta..Incident se desio u Ulici Dimitrija Tucovića,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.