Izvor: B92, 12.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin počasni građanin Novog Sada?

Novi Sad -- Gradski odbor SRS-a predao Skupštini grada inicijativu da se Vladimir Putin proglasi za počasnog građanina Novog Sada.

Kako se navodi u obrazloženju predloga, "reč je o izrazu zahvalnosti prema Ruskoj Federaciji, jer se Putin potpuno angažovao na očuvanju teritorijalnog integriteta Srbije". Odbornici će o predlogu Srpske radikalne stranke raspravljati na narednoj sednici Skupštine grada, koja bi trebalo da bude održana do kraja januara.

U nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vojvođanskih opština, u kojima su na vlasti SRS i Socijalistička partija Srbije (SPS), Putin je ranije proglašen za počasnog građanina.

U Skupštini grada većinu čine odbornici SRS-a, dva bivša člana SPS-a, troje isključenih članova Demokratske stranke Srbije i bivša odbornica Demokratske stranke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.