„Put” spreman za sneg

Izvor: Novine novosadske, 03.Dec.2012, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Put” spreman za sneg

obilazak_jkp_put foto enovisadZimska služba JKP „Put“ spremno čeka prvi sneg. Prema rečima portparolke ovog preduzeća Jelene Stojsavljević, od 1. decembra JKP “Put” nalazi se u režimu dvadesetčetvoročasovnog dežurstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << /> - Mi smo bili spremni za sneg još prvog novembra. Međutim,  od 1. decembra stavljeni smo u prvi stepen pripravnosti. Sva naša mehanizacija i ekipe su u potpunosti spremne i u svakom trenutku možemo da reagujemo. Soli ima dovoljno - rekla je Stojsavljević, dodavši da zimska služba tog preduzeća ima obavezu održavanja regionalnih i saobraćajnica u Novom Sadu.
Stojsavljević je takođe dodala da su na vreme pripremljene sve rezerve soli te da se ne očekuju nikakvi problemi u radu JKP “Put”.
Podsećanja radi, prema najavama metereologa, snežne padavine se očekuju u toka dana i naredne noći.
NNS

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.