Izvor: Luftika.rs, 27.Okt.2019, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pustite devojčice da budu deca, a ne mini verzije seksi infulenserki!

Subota pre podne. Sunčan dan, sve vrvi od roditelja koji pristižu i vuku decu za ruke. Sva ta deca isto obučena polako se slivaju u jednu reku koja će stati tik iza trenera.
Seksi kostimi Dečije plesno takmičenje. Pletenice, punđice, baletske haljinice, rekviziti hiljudu povika ka trenirima i na hiljade različitih kostima. Cvrčaka, majmuna, neko će otplesati kao kap kiše, neko će da dočara miša, a neko bi trebalo izgleda da bude sexy.
Grupa devojčica od oko desetak godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je u kostimima koji podrazumevaju topić i go stomak u stilu Britni Spirs 2000. i neke.
Pomislim ok, možda je do mene, možda sam postala suviše konzervatinva i džangrizava, ali i pored svih tih samoprekoravanja, ta kombinacija me i dalje podseća na idealnu fotku koji bi neki pedofil rado skinuo sa interneta i podelio sa svojim saborcima putem kanala na dark netu.
Takmičenje uveliko traje i sve je to manje-više ok, devojčice sa golim stomacima su otplesale svoje, roditelji preponosni, mame fotkaju ćere i njihove gole stomake za instagram.
Stižu i solo nastupi. Malo starija devojčica, tu oko 13 – 14 godina, pleše obučena u šreberku sa naočarima.
U samom vrhuncu svoje koreografije ona odbacuje školsku uniformu i đozluke i ostaje u šljokičavom trikou.
To je plesni kostim, razume se, ipak mnogo oskudniji od odbačene uniforme.
Da li je poruka ovog nastupa bila, odbacite svoje stege da bi zasijale kao šljokice ili, mani školu, priključi se Grand balerinama da plešeš oko Mileta Kitića, ne znam.  Ali bilo je nečeg u tom nastupu što te tera da pomisliš da li je to baš ok?
Ipak, to je ples, sve bismo to mogli da shvatimo kao potrebu da se napravi efektan kostim za scenski nastup, a da se ne razmišlja o tome kako će to na kraju da izgleda i gde bi fotografije devojčica sa tih takmičenja mogle da završe.
Međutim, ovakvih “Seksi” izdanja devojčica ima gde god da se okrenete.
Mrežaste čarape i tverk za decu Deca koja oponašaju odrasle prilično su popularan sadržaj na internetu. Nebitno da li pričaju kao odrasli, da li imaju bezobrazne opaske kao neki nadrdani infulenseri ili imitiraju neke grdnje pa izgledaju kao neki starmali autoriteti.
Sve je to ljudima širom interneta beskrajno simpatično.
Oponašanje odraslih podrazumeva naravno i oblačenje u tom maniru. “Mečovanje” mame i ćerke je sad već dobro poznati trend, kojem naručito teže imućnije majke.







View this post on Instagram















Скоро Весна🌺🌺🌺 . Подарите своим любимым прекрасный подарок, фотосессию «МамаДочка», которая состоится 2 марта ❤️ Количество мест ограничено Платье для мамы @hi.dress_nsk Платье для дочки @1_day_dress Фотограф @foto_by_yanakrasnova Подробности в Директ❤️ . . . . . . #прокатплатьевнск #арендаплатьевнск #арендаплатьевновосибирск #фотонск #фотосессияновосибирск #платьядлябеременных #платьянапрокатнск #платьядляфотосессии #фотосессиямамадочка #мамадочканск #срд130219 #мамадочка #фотодень #фотодети #fashion #foto #familylook #family #beauty #matherdother #sfsdaa
A post shared by Прокат Платьев Новосибирск 👗 (@hi.dress_nsk) on Feb 13, 2019 at 6:00am PST


O tom trendu ne bih dužila, nije mi baš jasno čemu, ali njihova stvar. Problem nastaje kada to oponašanje odraslih u obalačenju treba da dostigne neki seksi, senzualan izgled.
Takvih fotki pun je net, a nisu ih pustili predatori već roditelji te dece.
Klinka u tigrastom kaputu i mrežastim čarapama. Zašto bi iko ikad pomislio: “Hej, znaš šta treba da kupimo Sanji?! Mrežaste čarape da ima za školsku priredbu?!“
Zašto fotakate klinke sa nekim nadrdanim facama i naočarima za sunce, zašto imate potrebu da podelite to na svom profilu?
Razumem da svako vaspitava svoje dete u skaldu sa nekim vrednostima u koje veruje, ali odakle potreba da obučeš svoju devojčicu u kožnu haljinicu i opičiš joj jarko crveni karmin?
Negde preko bare, tamo u Americi, mame za izbor za mis svojim ćerkama ugrađuju nokte stavljaju zube i teraju ih u solarijum.
Uvek kad sam gledala te emisije pomislila bih: Bože, koji debili to rade?
Evo, sad vidim da nije to do podneblja. Ambcioznih roditelja koji su spremni svoje lične frustracije da nesebično podele sa svojom decom ima i na našem podneblju.
Nemamo takmičenja za Miss, ali imamo muzička takmičenja za decu.
Sestra je sa mnom podelila snimak od pre desetak godina mislim da je neka Grand emisija u pitanju, segment za malu decu.
Ova devojčica je obučena kao devojčica ali na snimku ona peva stihove koji idu ovako: “Dotakla sam dno niko me odavno nije častio pićem, skidao pogledom”, vrcka, okreće se oko svoje ose, masa aplaudria. Pa kako je samo slatka, ko velika, ko prava.
Ali prava, šta? Žena očajna u kafani jer niko neće da joj plaća pića, pa joj to posle naplati u naturi?
Desetak godina kasnije sve to je na mogo višem nivou. Deca sad imaju takmičenja za sebe. Na kojima se sigurno neće pojaviti sa pletenicom u beloj rolci i somot suknji.
Sada moraju da se i obuku kao zvezde. Devojčica obučena u Arijanu Grande peva: „Znam da hoćeš, po celoj sobi, daću ti da imaš!“. Eto, mama je dovela, mama je fotkala, mama se verovatno pobrinula za stajling i izbor pesama.

Preponosna!
Dečica, mali seksi paketići, malene kopije proizvoda jedne velike industrije koja se zasniva na prodaji seksa i želje za seksom.
Ali rodtileji to ne vide tako. Roditelji vide pare.  One pare koji sami nisu uspeli da naprave. One aplauze i natpise u novinama koji sami nisu zaslužili.
One karijere koje sami nisu napravili. Nema veze, tu su dečica, dečica će da donesu sve što smo mi propustili.
Malena naša, u mrežastim čarapama, sa crvenim karminom i tigrastom suknjicom, vidi kako je slatka, nije li božanstvena kad već sad izgleda kao ono što ja smatram da treba da bude kad poraste.
Ostavite decu na miru Zašto jednostavno ne ostavite devojčice na miru! Neka pevaju, nek se igraju, neka imitiraju pevačice, sa nastupom u sobi i dezodoransom kao mikrofonom.
Pustite ih malo neka budu doktorice koje ispisuju recpet, a malo neka pevaju, neka skaču, neka budu šta god im mašta naredi.
Zašto im od igre pravite buduće zanimanje? Zašto ih u tim kostimima seksi infulenserki gurate pod reflektore da neki pedofil šilji spolovilo na njih dok ih gleda uveče preko lap topa!
Pustite devojčice da budu deca dok god to mogu!
Neka šišaju barbike na ćelavo, neka se igraju žmurke, voze bajs, i prave ručak od blata. Njhovo je i to je samo igra.
Pustite ih da same otkriju ceo svet ženstvenosti kada za to dođe vreme. Neka osete uzbuđenje kada same sebi kupe prvi karmin i odaberu prve štikle koje će da nose mesec dana po stanu dok ne nauče da hodaju.
Neka same osete kada je vreme za crveni lak na noktima i dobre čarape sa malom crnom haljinom. Neka same prave modne promašaje i neka jednog dana posle sto promašenih kombinacija pronađu svoj stil.
Ili neka kažu: Ma boleće me da se cimam sa štiklama, suknjama i lakovima za nokte!
Svet ženskih detalja je prelep, nemojte im ogaditi sve. I nemojte ih nikad učiti da je to za druge, za svet i reflektore. To je samo za njih, ako to budu jednog dana želele.
Srpski lovci na pedofile otkrivaju najmračnije tajne našeg društva

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.