Izvor: Luftika.rs, 19.Sep.2021, 21:20

Pun Mesec stiže 21. septembra i donosi buru emocija, lažne ljude i nepotrebne drame

Pun Mesec stiže 21. septembra, a aspekti koji prate ovu emotivnu priču su naročito dinamični, stoga u narednim nedeljama možemo očekivati brojne promene i nova iskustva. Vraća nas u prošlost, bude se sećanja, a s njima i neki davni strahovi.
Izrazito smo emotivni, previše osetljivi, zbunjeni, lako se rasplačemo, lako padnemo u stanje nezadovoljstva, ali sa druge strane bude se romantične težnje i potreba da nekome pomognemo.
Nešto što je skriveno i potisnuto sada izlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na svetlo dana. Snovi mogu biti burni i doneti nam neku poruku. Ovaj pun Mesec želi “čuti” vaše osećaje, probuditi ih, u protivnom oni izlaze van kao lava prilikom vulkanske erupcije.
Ovan Pripremite se, Ovnovi! Pun mesec aktiviraće vašu dvanaestu kuću duhovnosti, podstičući vas da provedete vreme sami i ponovo se povežete sa svojim unutrašnjim glasom. Šta treba da otpustite u svom životu što bi moglo ometati vaš lični rast?
Vođenje dnevnika vam može pomoći da identifikujete svoju višu svrhu, kao i kako da joj se približite.
Bik Vreme je za posao, Bikovi. Vaša jedanaesta kuća ambicija aktiviraće ovu lunaciju, unoseći tako neophodnu jasnoću u vaše planove.
Jedanaesta kuća takođe se bavi prijateljima i društvom, pa vam traženje podrške od prijatelja može pomoći da ostanete fokusirani na budućnost, kao i da vas usmeri u pravcu uspeha.
Blizanci Prolazite kroz velike promene u svojoj karijeri, a to se odnosi i na vaš imidž u javnosti. Pravljenje planova u vezi sa vašim profesionalnim pozivom odličan je način da provedete pun mesec.
Uz svu ovu energiju Riba, imate zeleno svetlo za velike snove!
Rak Rakovi, vaša deveta kuća filozofije će se aktivirati pod ovim punim mesecom, pa očekujte promene u svojim shvatanjima, uverenjima i moralnim obavezama. Putovanje u ovom trenutku može biti posebno uzbudljivo. Ako ste zarobljeni u materijalnom svetu, ovo lunacija vam pomaže da vidite magiju u svakodnevnom životu.
Niste u mogućnosti da putujete na novo mesto? Nema problema – proširite svoj um usvajanjem nove veštine ili zaronivši duboko u knjige o različitim ideologijama.
Lav Ovo lunacija pogađa ličnije i ozbiljnije delove vašeg života. Budući da se vaša osma kuća transformacije aktivira, vaša intuicija će biti na mestu, pa nemojte zanemariti bilo kakva osećanja koja se javljaju.
Takođe, oslobodite se onoga što više ne služi kako biste vaš bol i borbu pretočili u zlato. Ova kuća se takođe bavi gubitkom i ponovnim rođenjem, pa kada se spoji sa onostranom energijom Riba, to se može pretvoriti u uklanjanje određenih ljudi ili okolnosti. Ovi gubici mogu biti teški, ali su sa dobrim razlogom.
Pokušajte da pišete pisma kao način da vam pomogne da oslobodite emocije i krenete napred.
Devica Ovaj pun mesec govori o vezama. To uključuje vaša lična i profesionalna partnerstva. Razjašnjavanje razgovora o snovima i željama sa voljenom osobom može vam pomoći u ovom trenutku.
Nasuprot tome, možete preći na sledeći korak profesionalnog odnosa koji ima potencijal da unapredi vašu karijeru. Trenutno učite da negujete ovu različitu dinamiku odnosa na iskrene načine i tretirate ih kao nešto više od onoga što vam mogu ponuditi.
Vaga Vage, spremite se da se rastanete od nekih svojih tradicija. Tokom ovog punog meseca, loše navike se često ističu u nadi da će se zameniti za bolje.
Kao vazdušni znakimate tendenciju da držite glavu u oblacima kada su u pitanju vaši ciljevi i želje, ali možete se boriti sa ulaganjem napora da ih dovršite.
Pun mesec u znaku Riba nudi vam priliku da prekinete veze sa ovim tradicijama i daje vam eteričan pritisak da istrajete.
Škorpija Ljubav će vam biti na umu u narednom periodu. Ovaj pun mesec može izazvati vaše interesovanje za postojećeg ljubavnika ili sanjarenja o savršenoj, idealizovanoj vezi. Iako može biti uzbudljivo maštati, izbegavajte romantiziranje svakog potencijalnog ljubavnika na koga naiđete.
Ako ste u postojećoj vezi, možda ćete primetiti neke kvalitete u svom partneru sa kojim se ne slažete dobro i koje ste ranije prevideli.
Strelac Ova lunacija pogađa vašu kuću porekla i doma. Ovo je veoma lično mesto za boravak Meseca, tako da možete očekivati iskrene razgovore sa porodicom ili voljene osobe koje smatrate porodicom.
Uzmite ovo lunaciju kao znak planiranja porodične funkcije i provedite kvalitetno vreme sa bliskim osobama.
Jarac Ova lunacija vas ohrabruje da progovorite, čak i ako se neke vaše ideje mogu činiti neobičnim. Vaša treća kuća komunikacije će biti aktivirana, pokrećući važne razgovore ili razmenu misli. Tokom ovog punog meseca, proučavanje nečeg novog je dobar način da vaš um ostane stimulisan, a ne stagniran i preterano zabrinut.
Istražite nove žanrove u knjižari, probajte novo jelo ili gledajte dokumentarne filmove o temama o kojima ne znate mnogo.
Vodolija Spremite se da pokažete finansijsko obilje tokom ovog lunacije. Vaša druga kuća novca će se aktivirati, što vas tera da iskreno pogledate svoje finansije.
Nemojte se iznenaditi ako sada naiđete na novi uspešan način stvaranja prihoda. Ako već niste počeli da monetizujete svoje veštine, počnite.
Ribe Ribe, ovo lunacija vam daje priliku da razmislite o delovima sebe koje želite da promenite i poboljšate. Vaša sklonost da se gubite u sanjarenjima može biti istaknuta. Dela govore više od reči, pa ako ćete sanjati veliko, pobrinite se i vi da radite.
Iskoristite ovo vreme da razjasnite motive koji stoje iza vaših ciljeva i aspiracija.
Oktobar 2021. će potpuno promeniti život Ovnu, Raku, Strelcu, Jarcu i Ribama

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.