Pucnjava u Đavi

Izvor: Glas javnosti, 30.Jan.2010, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u "Đavi"

NOVI SAD - Posle jutrošnje pucnjave u diskoteci "Đava" na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, u kojoj su povređena četiri radnika obezbeđenja tog kluba, policija je raspisala potragu za Markom Radenkovićem (36) iz Novog Sada. Radenković je osumnjičen za "teško ubistvo u pokušaju", "izazivanje opšte opasnosti" i ilegalno posedovanje oružja.

Radenković je, kako je policija saopštila, jutros oko pet sati u klubu "Đava" hicima iz pištolja teško povredio T. D. (39) iz Bukovca >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i C. O. (29) iz Novog Sada, a lakše ranio Novosađanina G. M. (26).

- Pošto je uznemiravao goste, obezbeđenje je Radenkovića izvelo van objekta, ali se on pola sata kasnije vratio i na ulazu u klub pucao u njih. Ušavši u "Đavu", Radenković je ispalio još nekoliko hitaca, a S. S. (25) iz Novog Sada udario je u glavu drškom pištolja, nanevši mu lake telesne povrede - saopštila je Policijska uprava Novi Sad.

T. D. i C. O. su smešteni u Kliničkom centru Vojvodine, sa teškim telesnim povredama, opasnim po život, dok su G. M. i S. S. posle ukazane lekarske pomoći pušteni kući.

Agenciji Beta u Kliničkom centru rečeno je da su C. O. i T. D. hitno operisani po prijemu u Urgentni centar i trenutno se nalaze u jedinici intenzivne terapije.

C. O. je zadobio teške povrede u predelu stomaka, dok T. D. ima više teških povreda po telu i lekari se bore za njegov život.

Lakše povređenim S. S. i G. M. povrede nisu nanete vatrenim oružjem.

Momci ne dajte se, izdrzite!!!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.