Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2022, 19:42

Prvo što uočite na ilustraciji daće vam odgovor zašto bežite od ozbiljnih veza

Um sadrži sve misli, sećanja, osećanja i želje – u bilo kom trenutku. Tako se vrlo često događa da nismo svesni korena pojedinih reakcija.
Jedna od najizazovnijih stvari je što ljudski um tako funkcioniše, da ponekad i ne znamo šta je koren određenih reakcija, pa se naizgled odjednom osećamo uznemireno, što veoma utiče na naše odnose, a posebno partnerske.
Ovaj test mogao bi da vam otkrije šta vas najčešće pokreće na nesigurnosti u vezama, pa se zbog toga osećate >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << indisponirano u ljubavi.
Prvo što uočite na ilustraciji na početku teksta, daće vam odgovor zbog čega izbegavate da budete otvoreni ili da se potpuno predate u ljubavnim odnosima.
Ukoliko ste prvo uočili osobu sa ogrtačem… Osoba sa ogrtačem se nalazi i sa jedne i sa druge strane ilustracije, pa ukoliko vam je jedna od njih zapala za oko, vi sanjate da vas osvoji ta jedna osoba, „ona prava“. Ipak, istovremeno se plašite koliko bi vas prepuštanje moglo učiniti ranjivim.
Svesni ste da je, da biste imali stabilnu vezu, potrebno da dozvolite partneru da vas vidi onakvima kakvi zaista jeste. Za vas je ovo čak i zastrašujuća pomisao.
Vas plaši mogućnost da će vas neko poznavati u potpunosti, sve vaše vrline i mane, misli i tajne…
Ipak, vaši strahovi ne moraju da vas sprečavaju da pronađete ljubav koja će trajati zauvek. Imajte na umu da je prirodno da imate mehanizme odbrane, ali partnera o tome i obavestite, kako bi mogao da se prilagodi. Svest o sebi je ključ, prenosi Telegraf.rs.
Ukoliko ste prvo ugledali lice… Vi niste sebična osoba, ali volite da radite stvari na način na koji ste vi zamislili. Stvar koja je vaš najveći „okidač“ za probleme u vezama jeste vaš strah da se od vas očekuje da potrebe partnera stavite iznad svojih.
Međutim, ako vam je važno da imate stabilnu vezu sa nekim, trebalo bi da poradite na razvoju svoje emocionalne inteligencije i zrelosti.
Naravno, briga o sebi je imperativ, ali to ne znači da potrebe „druge strane“ treba skrajnuti u potpunosti.
Ukoliko ste prvo ugledali drvo… Kada neko ugrozi vašu privatnost i vreme koje ste navikli da provodite sami, postajte potpuno drugačija osoba. Dakle, vas muči da li je neophodno da za dobru ljubavnu vezu non-stop budete sa voljenom osobom. Jer, ukoliko je to tako, vama se takav koncept nimalo ne dopada i to je vaš najveći kamen spoticanja.
Uzrok vaših anksioznosti u vezama je pitanje da li ćete i dalje imati vremena da uživate u samoći koju volite.
Ako se zaljubite u nekoga ko vas razume i zaista želi da bude sa vama, shvatiće vašu potrebu da se nekada osamite. Ne dozvolite da vas pitanja „šta ako“ spreče u tome da ostvarite kvalitetan ljubavni odnos.
Izvor: Telegraf.rs
8 najluđih saveta za seks iz prošlosti: Pravi se mrtva u mraku i nemoj slučajno da te vidi golu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.