Izvor: Radio 021, 29.Mar.2020, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi smrtni slučajevi od virusa korona u Ćupriji i Paraćinu

Dve žene od 82 i 78 godina iz Ćuprije umrle su od posledica zaraze korona virusom, kao i jedan muškarac od 73 godine iz Paraćina, izjavio je danas za medije predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić.

To su prvi slučajevi smrti od posledica zaraze korona virusom u ovim gradovima i Pomoravskom okrugu, u kome je 48 osoba pozitivno na korona virus, a u Ćupriji 34 i osam u Paraćinu.

Opstinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << štab za vanredne situacije u Ćupriji, čiji je komadant Erić, saopštio je danas da će i nadalje testiranje na korona virus vršiti samo Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak", a uzorkovanje će vršiti Zavod za javno zdravlje u Ćupriji.

Naime, bilo je najavljeno da će od sutra testiranje na korona virus vršiti i Zavod.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.