Izvor: Radio 021, 31.Maj.2020, 08:12

Prvi ovogodišnji "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu posvećen lečenju male Jasine

Prvi ovogodišnji "Humanitarni ponedeljak", koji će biti organizovan danas, 1. juna na Štrandu, posvećen je prikupljanju sredstava za lečenje šestogodišnje Jasine Cekići.

Ova mala Novosađanka obolela je od cerebralne paralize, a sredstva koja se prikupljaju su potrebna za plaćanje neophodnih terapija u Vukovom centru sa ciljem podsticanja samostalnosti i kako bi prohodala.

Ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi koje posetioci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << plaže mogu ostaviti u kutije postavljene uz kapije Štranda.

Ovo je sedma godina kako Gradsko zelenilo organizuje ovu akciju. Za proteklih šest godina posetioci Štranda dobrovoljnim prilozima pomogli su lečenje mnogih građana, u najvećem broju dece obolele od retkih bolesti.

"Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda", navode u Gradskom zelenilu.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.