Izvor: Radio 021, 13.Okt.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest ispred Centralnog zatvora zbog hapšenja uzbunjivača iz Krušika

Nekoliko desetina ljudi u organizaciji Inicijative žena Srbije okupilo se večeras ispred Centralnog zatvora u znak protesta zbog hapšenja A. O, radnika "Krušika" iz Valjeva, koji je uhapšen jer je medijima dostavio podatke iz te firme koji ukazuju na povezanost oca ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića sa trgovinom oružjem.

A. O. je priveden 18. septembra, a vest o njegovom privođenju objavljena je pre nekoliko dana. Građani su se okupili ispred Centralnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zatvora da bi iskazali svoje nezadovoljstvo.

Biljana Stojković iz Inicijative žena Srbije navela je za N1 da A. O. završio u CZ zbog toga što je bio odgovoran građanin.

"Što je objavio svima šta se dešava u vojnoj industriji - ko prodaje, ko trguje oružje po koruptivnim i povlašćenim principima, kako smo uspeli da shvatimo. On je, za kaznu, uhapšen, dok onima koji su učesnici čitave ove afere zapravo ništa ne fali, oni su ga i uhapsili. Dakle, to je jedan potez mafije, a mi kao građani želimo da imamo poslednju reč", navela je Stojković.

Okupljeni ispred CZ-a skandiraju: Uhapsite ministra! Pustite Aleksu! Tata granata! Policajcima se obratio akademik Teodorović objasnivši da smo ovde došli jer državom upravlja kriminalna ekipa na čelu sa predsednikom države. Održan je minut ćutanja za preminulo pravosuđe. #krušik pic.twitter.com/1hCGVvFNtM

— Mirko Slavko (@GlobeManipulate) October 13, 2019

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.