Izvor: Radio 021, 22.Jan.2020, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest SZS u petak ponovo u Novom Sadu

Protesti Saveza za Srbiju protiv režima Aleksandra Vučića u Novom Sadu nastaviće se u petak, 24. januara na Pozorišnom trgu od 18 časova.

Kako je najavljeno u saopštenju Saveza za Srbiju, sa ovog protesta će biti pružena podrška profesionalnim i nezavisnim sudijama i tužiocima.

"Biće osuđeni istupi državnih funkcionera koji predlažu da Vučić po svom nahođenju postavlja sudije i tužioce, a koji su slagali da se tako sudije i tužioci biraju i u Francuskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << te ukazano na činjenicu da su sadašnji tužioci i predsednici sudova, kao i devet sudija Ustavnog suda, imenovani u prethodnih pet godina, odnosnu za vreme sadašnje vlasti, što režimska propaganda pokušava da sakrije od javnosti", navodi SZS.

I ovoga puta će sa protesta biti upućen poziv opozicionoj i demokratskoj javnosti na zajednički bojkot predstojećih izbora.

Govornici za ovonedeljni protest još uvek nisu najavljeni.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Napredak želi protiv Metalca da se iskupi za poraz u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jan.2020, 11:20

Priliku da se iskupe za prošlonedeljni poraz od poslednjeplasirane Vojvodine u Novom Sadu, košarkaši Napretka iz Aleksinca imaće na svom terenu pošto u petak, 24. januara dočekuju Metalac iz Valjeva, trenutno 12. ekipu na tabeli Košarkaške lige Srbije. U taboru domaćina kažu da su spremni za...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.