Izvor: Luftika.rs, 11.Avg.2022, 09:08

Propevao Srđan Lalić, Belivukova desna ruka, na robiju šalje i vođu kavačkog klana

Srđan Lalić, treći svedok saradnik, koji je bio čovek od poverenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, dao je iskaz posle kog će biti pokrenute nove istrage surovih likvidacija, piše Kurir.
IT inženjer, Lalić, jedan od najsurovijih ubica klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, posle sklapanja sporazuma sa Tužilaštvom za organizovani kriminal kojim se obavezao da će reći sve što zna o zločinima u zamenu za 18 godina zatvora, mogao bi na optuženičku klupu da dovede i vođu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << „kavačkog klana“, Radoja Zvicera.
Izvor Kurira otkriva, da je „Lalić Belivuka i Miljkovića znao u dušu i da zna sve njihove mračne tajne“, jer je bio „vojnik“ kome se verovalo i koji im je davao savete kako da čine najsurovije zločine, ali i kako da ne budu otkriveni posle njih.
Izvor: Kurir
Belivukov nasmejani ‘IT stručnjak’ žrtvama čupao nokte kleštima i pržio ih peglom
 

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"KAKAV SAM JA KRALJ, UBIO SAM DVA KUMA!" Nasmejani koljač otkrio da je nestali INVESTITOR SA ZVEZDARE otrovan i samleven po nalogu Marka Miljkovića u Ritopeku

Izvor: Blic, 11.Avg.2022

Srđan Lalić (36), jedan od najbližih saradnika Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, uspeo je iz drugog puta da dobije povlašćeni status i sklopi sporazum sa Tužilaštvom. On je, kako navode Novosti, uspeo da postane svedok-okrivljeni zahvaljujući informacijama i dokazima koje je dao o novim zločinima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.