Izvor: Radio 021, 19.Jun.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo mladića koji se utopio u Krajkovačkom jezeru

Ronioci MUP-a pronašli su u Krajkovačkom jezeru kod Merošine telo 24-godišnjeg Ž.V. iz Niša koji se utopio u subotu.

Policajci, vatrogasci i ronioci su od nedelje intenzivno tragali za telom mladića.

Prema rečima očevidaca, Ž.V. je sa još trojicom prijatelja došao na Krajkovačko jezero, a nakon što su se nekoliko sati zabavljali na obali i pili alkohol, pokušali su da preplivaju jezero. Ž.V. je na polovini jezera počeo da tone, ali nije zapomagao i zvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u pomoć. Jedan od drugova pokušao je da mu pomogne, ali mu je iskliznuo iz ruke i nestao u vodi.

Kupanje u Krajkovačkom jezeru je zabranjeno, ali veliki broj izletnika ne poštuje tu zabranu, tako da je i prethodnih godina bilo utapanja. Jezero je nastalo gradnjom brane na Krajkovačkoj reci i na pojedinim mestima duboko je oko 30 metara.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.