Pronađena nestala devojčica

Izvor: Radio 021, 08.Mar.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena nestala devojčica

Uspešno je okončana potraga za sedmogodišnjom devojčicom ometenom u razvoju, iz negotinskog sela Sikole, zahvaljujući naporima policije i pripadnika Sektora za vanredne situacije.

- Devojčica je bila u jednoj napuštenoj kući u selu. Bila je promrzla, gladna i uplašena. Na sebi je, baš kako je otac i opisao, imala samo duksericu, a na nogama - ništa. Sve je počelo juče kada je otac devojčice pozvao policiju i prijavio da je iz kuće nestala njegova ćerka, koju je poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << put video kako se igra u dvorištu - kaže izvor Novosti.

Otac se policiji javio oko 19 časova, rekavši da mu je ćerka nestala nešto pre podneva. Policijske patrole su odmah došle, zajedno sa spasilačkim ekipama iz Sektora za vanredne situacije.

- Kiša je lila kao iz kabla, a mrak je sprečavao da potragu obavimo kako treba. Cele noći smo tražili dete, ali bez uspeha - nastavlja sagovornik lista. Spasioci i policija su pretražili nabujali potok u Sokolu. Gledali su i napuštene bunare.

Kada su je pronašli, policajci su devojčicu prevezli u negotinsku bolnicu gde je, posle ukazane pomoći, ustanovljeno da, srećom, nema nikakve povrede.

Autor: Novosti

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.